perjantai 21. marraskuuta 2014

Höh.. 3kg tullut takaisin kun sluibailin.... 64.6kg...

Nyt on taas se hetki kun täytyy ottaa itseään niskasta kiinni, ennen kuin menee ihan mahdottomuuksiin. Kolme kuukautta olin tekemättä mitään ja söin mitä sattuu... Onneksi ei enempää tullut takaisin.

Puntari näyttää 64.6 kg iltapaino... Elikkäs takaisin on tullut mutta ei vaivuta epätoivoon. Pääsin töihin ja se on verottanut enemmän kuin osasin arvatakaan. Mutta nyt on viikko taas takana salikäyntiä ja töissä jaksaa oikein mukavasti. Ehkä se tästä taas. :)

Löysin hyvän tuntoisen salin elixian ketjusta. Flamingossa saa treenata rauhassa, itäkeskuksessa kävin ennen mutta se on ihan tukossa aina! Tänään eli perjantaina puoli kuusi menin treenaamaan ja salilla ei ollut ketään! Jee! :D Verrattuna siis itikseen, olihan siellä ihmisiä mutta ei tukoksi asti.
Tein tänään sellaisen jalkatreenin että huomenna on paikat erittäin kipeät... Olkapäät saivat myös kyytiä siihen saakka että tuntui kuin olisivat tulessa.

Nyt on kuitenkin aika mennä nukkumaan ja neiti kanssa tulee samaan aikaan äipän kaa nukkumaan, että jaksetaan huomenna mennä tuolla lumessa. Toivottavasti sitä tulee vielä lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti