keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen yhteys. 68.9 kg

Aloin pitämään tätä blogia siitä syystä, että olen jojo laihduttaja, laiska 32-vuotias liikkuja. Haluan ennen kaikkea näyttää itselleni että pystyn tähän, joten mikä sen parempaa kuin julkinen "nöyryytys" ja läskit julki. :)

Tajusin maanantaina, että reidet hinkkaa yhteen ja pullaa on tullut mätettyä viime kuukausina ihan liikaa.... Hmm.. Ehkä olisi aika tehdä jotain asialle. Joskus olin hyvässä kunnossa ja painoinkin 52kg lähes pelkkää lihasta, rasvat minimissä 52kg kuvastakin näkee että käsissä on muotoa. Mutta pari lasta, laiskuus ja työttömäksi jääminen tekee tehtävänsä. Sipsit, karkit, pulla ja kaikennäköinen mättö on maistunut viimeisen puolen vuoden aikana.

Olen aina ollut liikunnan vieroksuja ja kaikki olisi mukavaa saada helposti MUTTA ei se vaan niin toimi että me kaikki saataisiin kaikkea helposti! :D Putousta tuli myös seurattua sohvaperunana.. Tällä hetkellä tuntuu siltä että IME PARSAA olisi paras vaihtoehto näille selluille.

Kävihän siinä niin että innostuin tällä viikolla menemään maanantaina jumppaan. Vahingossa luultavasti. Mutta eilen ja tänään olen käynyt 45min reippailla sauvakävelylenkeillä kaverin kanssa. Aamulla löysin itseni olohuoneen lattialta tekemästä vatsoja. :D Virkistävää!

Tällä viikolla on tuntunut siltä, että ensi kertaa olisin saanut itseni kosketuksiin liikuntaan ja innostunut siitä. Ennen odotin välipäiviä ettei tarvitsisi treenata mutta nyt en malta pitää välipäiviä. Mikä ei tietenkään aerobisen liikunnan suhteen niin justiinsa olekaan mutta hyvähän se on lepopäivät pitää.


Ennen hoikka, nykyisin jotain ihan muuta.

  58kg 2010 (olin kyllä raskaana tässä)
52kg 2009


Ja näissä kolmessa viimeisessä 2.4.2014 68,9 kg 165cm ja painoindeksi 25 jonka perässä luki lievä ylipaino!
Ymmärrätte siis reaktioni ja ehkä intoni liikuntaan löytyi omia kuvia katsomalla.

Minä kyllä osaan jos vaan viitsin! Mutta mistä sitä viitsimistä sitten löytää joka päivällä, niin se täytyy vaan sitten selvittää. :D Liityin Jutan superdietti ohjelmaan ja toivon että forumilta löytyisi tsemppiä, silloin kun sitä tarvii. :)

Täältä löytyy osasyy, miten tähän jamaan on päästy/jouduttu

http://www.kinuskikissa.fi/leipomot/vattupiirakka/?v=1396516362

Tykkään hulluna leipomisesta! :D Mutta sekin loppuu nyt, teen ainoastaan kevyitä herkkuja tästä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti